Segon dia a Koh Tao

Ens llevem tard després de dormir 10 hores… ho necessitàvem després de la nit anterior i primer dia a Koh Tao!

El pla d’avui serà el de visitar l’Illa, ja que ahir vam estar tot el dia fent Submarinisme.

> Principals platges de Koh Tao

Així doncs, un cop esmorzats ens disposem a buscar un lloc per a poder llogar una moto, ja que és el vehicle que ens han recomenat per moure’ns per l’Illa i no haver d’estar pagant preus desorbitats per Tuctuc cada cop que vulguem anar a un punt o altre. I tenien raó.. després de preguntar, un tuctuc fins a la cala Shark Bay, ens vol cobrar 400 thb. Lloguem una moto per a tot el dia per 200 thb. Res més a dir.

· Shark Bay

Dit això, ens disposem a anar direcció Shark Bay, una cala que, tal com indica el seu nom, a vegades es poden veure petits taurons i fins i tot algunes tortugues. Després d’estar més d’una hora fent Snorkel, decidim parar una estona. No és el nostre dia i no veiem ni taurons ni tortugues…, això si, l’aigua és transparent i preciosa i la vida sota el mar és molt abundant, amb un gran corall ple de vida i infinitat de colors!

· Sai Nuan Beach

Tot seguit després de Shark Bay, decidim anar a una de les cales que no es poden deixar de visitar de l’Illa: Sai Nuan Beach. És una cala preciosa de sorra blanca i aigua turquesa i transparent, petita, i amb una entrada al mar tranquil·la. Està habitada per dos o tres llocs on podreu menjar no gaire car i inclús dormir. També podreu fer Snorkel i observar la vida submarina, ja que és molt abundant i bonica!

Sai Nuan Beach, koh tao, Caraalvent.cat
Sai Nuan Beach, koh tao, Caraalvent.cat

· Haad Tien Beach

Un cop dinats a Sai Nuan Beach, decidim dirigir-nos a Haad Tien Beach, a uns 8 minuts amb moto. Aquesta cala la recomanem molt per a fer-hi Snorkel, ja que té un escull molt intens i gran i fa que la vida submarina estigui plena de peixos i colors. La cala és de sorra fina i blanca, l’aigua turquesa i transparent i molt calenta! Ens hi estem ben bé 2 hores fins que decidim canviar cap a l’altra cara de l’Illa.

· Ao Hin Wong

Després d’estar a a Sai Nuan Beach, vam voler anar a Ao Hin Wong, una cala que, tot i quedar a l’altra banda de l’illa, amb moto no eren més de 15 minuts. Així doncs, ens disposem a anar cap allà i, un cop arribem, veiem que la moto s’ha de deixar a uns 200 metres abans, en una baixada molt pronunciada i on fan pagar 20 thb per moto. Tot i que primer dubtem, acabem pagant, ja que hem anat fins allà. Arribem a una cala que s’hi accedeix mitjançant una passarel·la de fusta una mica atrotinada que et deixa a unes roques i les has de vorejar. Finalment, arribem i altre cop és una cala molt petitona, amb un parell de pubs per a prendre alguna cosa i una entrada petita a la mar. Ens va passar que, al ser la cara Est de l’Illa, el sol va marxar de seguida i no ens hi vam estar gaire estona, uns 30 minuts.

· Sairee Beach

Per acabar el dia, ens banyem a Sairee Beach, la platja que tenim a 1 minut caminant del Bungalow, i que és la platja principal de l’Illa. Ens banyem mentre esperem la posta de sol, on a poc a poc, veiem com es va reunint la gent als voltants a causa de la bona situació per a veure la posta i la gran quantitat de pubs i guinguetes que hi ha.


· Despeses del dia

La despesa total del dia ha sigut de 2200 thb que equival a 91 € els dos:

  • 305 thb Esmorzar
  • 280 thb Crema solar
  • 200 thb Lloguer moto 1 dia
  • 220 thb Menjar
  • 205 thb Súper
  • 20 thb Pàrquing moto
  • 2100 thb Transport fins Krabi

Fins demà! Aquesta nit agafarem el Ferry que ens portarà cap a Surat Thani, agafarem un Bus i aquest ens deixarà a Krabi per agafar una barca tailandesa que amb uns 15 minuts ens durà a Railay! (només accessible per mar)

Ani&Xevi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *