Primer dia: Arribem a Bangkok!

Segon dia de viatge, primer dia a Tailàndia i primer dia a la Capital!

· Principals punts d’interès de Bangkok

> L’arribada

Arribada a la capital de Tailàndia, Bangkok

Arribem a l’aeroport de Bangkok després d’un llarg viatge de 3 escales parant a Amsterdam i a Nova Delhi. Després de 19 hores arribem a la capital de Tailàndia.

Trobem de fàcil accés el transport públic. Sigui taxis o, un pis més avall, el tren. Preguntem pels taxis, que fan cua davant la terminal. S’ha de recollir un tiquet que t’assigna a un taxi.

Atencíó: A la parada de taxis, no apareix ni marca el preu enlloc, per tant, demana sobretot el taxímetre. Si intentes pactar un preu, sempre serà molt més elevat que el taxímetre i t’estafaran, tot i que “regateixis” i creguis que has aconseguit un bon preu.

Obligueu sempre a posar el taxímetre a un taxi.

> Transport públic: Tren o Taxi

Decidim provar a anar amb tren perquè ens demanen 500 thb (uns 15 €) per anar al centre de la capital. Un cop ens familiaritzem amb la màquina de venda de bitllets de tren, els comprem per 80 thb (els 2 bitllets!) i al cap de 10 minuts agafem el tren cap al centre de la ciutat. Allà, seguint el Google Maps, haurem de fer transbord i agafar un Bus que ens costa 34 thb fins a les 7 parades següents a la zona dels Temples on i tenim l’hotel.

Hem passat de 500 thb el taxi…a 114 thb (uns 3 €) . La diferència és evident i què dir, amb el transport públic t’integres amb la gent autòctona.

> Arribada a Bangkok ciutat

Un cop arribem a la nostra parada i baixem, tot l’entorn dels temples és enorme, molt espaiós i el trànsit un caos. Tot i així, aconseguim creuar els carrers com podem, ja que és difícil trobar un pas de vianants, i al cap de 5 minuts arribem al nostre hotel. Un hotel que considerem molt ben situat (al costat dels temples), a un entorn turístic però apartat de la música i el caos del carrer Khaosan Road. Ens permet dormir tranquils i estar a prop de “tot”.

> Allotjament a Bangkok centre

Concretament, l’hotel és el Lucky House. Un petit hostal/hotel que per 567 thb (uns 15 €) i passem la nit i, de moment, només la primera nit (més endavant decidiríem agafar una segona nit i fer 3 dies a Bangkok). Com dèiem, és un petit hotel que està a tocar del carrer Khaosan Road i de la zona dels Temples, però que és tranquil, amb una habitació petita i que la primera sensació d’entrar és d’humitat, però que a la que t’insta-les i obres l’aire condicionat, la cosa canvia… i realment està molt bé. Amb bany privat i una bona dutxa. La millor del viatge.

Un cop instal·lats i com que portem un viatge de moltes hores, decidim anar a dinar i fer una petita volta per al famós carrer Khaosan Road. Ple de botigues per a turistes amb absolutament tots els productes falsos, decidim tornar a l’hotel i dormir la tarda.

> El sopar

Al vespre decidim dutxar-nos i anar a sopar per l’entorn, acabem sopant per 269 thb (7 €) un parell de plats Tailandesos, provem el Pad Thai, boníssim, i un refresc i una cervesa.

Per acabar el dia decidim prendre una copa al Khaosan Road i, ja de nit, quedem perplexos de l’activitat i el caos del carrer. És una olla a pressió de locals amb la música que fa explotar les orelles i els quals uns amb altres es fan la competència de a veure qui disposa de més altaveus i la música més forta. Tant forta que ni tan sols pots parlar cridant.

Fem una cervesa cadascú per 170 thb i marxem cap a dormir.


> Despeses del dia

La despesa total del dia ha sigut de 1393 thb que equival a 38€ els dos:

  • 567 thb Hotel
  • 269 thb Sopar
  • 150 thb Relec
  • 34 thb Bitllet Bus
  • 80 thb Bitllet Tren Aeroport
  • 170 thb Cerveses Bar
  • 123 thb Compra súper

Fins demà, on ens espera el segon dia a Bangkok!

Ani&Xevi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *