Phi Phi Lee: Espectacular Tour desde Phi Phi Island

Després del primer dia a Phi Phi, agafem el Tour de Migdia que surt des del moll per anar a l’illa Phi Phi Lee. És el desè dia de viatge.

· Principals punts d’interès del Tour a Ko Phi Phi Lee

Un cop dinats, ja que l’inici del Tour és just després de dinar, ens dirigim al punt de trobada que és al Mc Donald’s de Phi Phi, just davant del moll.

Per començar, Allà ens espera un guia que juntament amb més persones ens porta fins davant la barca llarga on haurem d’embarcar. Ens dividim en dos grups d’unes 12 persones per barca i comencem el Tour.

El dia està ennuvolat, però així i tot tenim moltes ganes de veure tot el que ens espera! La primera parada és Monkey Bay!

> Monkey Bay

En aquesta parada, a banda de baixar de la barca i banyar-nos, la gràcia és observar els micos que hi viuen. La interacció amb ells dependrà de la marea, ja que si aquesta està baixa, hi ha més espai a la cala i els micos et vindran a buscar. En canvi, si la marea està alta, aquesta es menja la sorra i els micos no tenen gaire espai per moure’s més que els arbres i algunes roques. Així i tot es deixen veure i inclús tocar.

Atenció: És un punt molt turístic, fàcilment us trobareu amb ben bé unes 8 o 10 embarcacions més, per tant, és molt difícil estar sols i no trobar-se altra gent fent-se fotos o molestant més del compte els micos.

> Maya Bay a Phi Phi Lee

La famosa platja de la pel·licula “The Beach“, de Leonardo DiCaprio. Malgrat que jo, personalment tenia moltes ganes d’estar a aquesta platja. Tot i això, la mala notícia va ser que el primer cap de setmana d’agost, la van tancar per evitar el desgast a causa de la petjada del turista. Així que no vam tenir més opció que veure-la des de lluny i fer fotos i vídeos. Una pena! Així doncs, els mesos d’agost fins a finals de setembre, la platja roman tancada.

· Shark Point

En aquest punt, vam baixar de la barca per a fer snorkel i contemplar la vida marina, molt abundant. La idea, però, era d’intentar veure algun dels baby sharks que a vegades s’hi acosten per a menjar. Van comentar-nos que, habitualment, costa de veure’ls… vam estar força estona, i, al cap d’uns 30 minuts de bussejar…. vam veure el primer! Adrenalina pura tenir un peix tan gros (tot i ser un baby shark) just davant i nedant…. al cap d’uns minuts en vam veure fins a 3 més! Així que vam estar de molta sort! A continuació podeu veure el vídeo d’un dels encontres:

> Pi Leh Lagoon

En primer lloc, espectacular indret rodejat per grans roques i muntanyes amb aigua turquesa i de poca profunditat. Un llac com bé diu el nom increïble a la que podem baixar de la barca i estar una bona estona nadant i bussejant.

Atenció: En aquest punt, uns agents vestits de militar us cobraran 200 thb per persona. No està inclòs al preu del Tour i, també, és possible que algun dia no hi siguin i us podeu estalviar aquest increment de la “taxa de manteniment del parc”.

Galeria Pi Leh Lagoon


> Viking Caves

Certament les Viking Caves són un del llocs més famosos de Koh Phi Phi Leh ja que són unes coves que estan ubicades a la part inferior d’un penya-segat molt alt de pedra al nord-est de l’illa. D’altra banda, el seu nom en tailandès és Tham Phaya Nak i és una cova que dona el seu nom a diverses pintures trobades a l’interior, a les seves parets, i que representen vaixells, llanxes, velers o elefants. Només es pot visitar des del mar, en cap cas es pot baixar de la barca.

Es diu que aquestes pintures van ser elaborades per uns mariners que es van haver de refugiar a la cova durant una gran tempesta.

Viking caves, phi phi, caraalvent.cat
Les Viking caves, phi phi, caraalvent.cat

· Despeses del dia a Phi Phi Lee

La despesa total del dia ha sigut de 3543 thb que equival a 97 € els dos:

  • 100 thb Sucs matí
  • 347 thb Dinar
  • 1200 thb Tour Ko Phi Phi Lee
  • 800 thb Bitllet Ferri a Phuket
  • 360 thb Sopar
  • 86 thb Súper
  • 650 thb Pintura record
  • 500 thb Motxilla

Fins demà! Marxarem al matí direcció Phuket!

Ani&Xevi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *