Phi Phi Island: L’illa paradisíaca de Tailàndia

Arribem a l’illa de phi phi island al matí, venint de Railay Beach i és el nostre novè dia de viatge.

· Principals punts d’interès de Phi Phi Island

> Arribada a Phi Phi

Phi Phi Island, Tailandia, Caraalvent.cat
Micos a Phi Phi Island, Tailandia, Caraalvent.cat

Arribats a l’illa ens trobem, per sorpresa, un cop baixem del ferri al Moll de Phi Phi, que ens cobren a cadascun dels turistes 20 thb per a poder accedir a l’illa. Són pocs diners, però només cobren en metàl·lic i no avisen abans, per el qual i com a nosaltres ens va passar, en metàl·lic no portàvem suficient cash i ens van “perdonar” 10 thb que ens faltaven dels 40 thb. Cap problema però haurien d’avisar amb antelació.

Per començar, només deixar el moll veiem com el panorama és molt pitjor que Railay o Koh Tao. Si allà pensàvem que era turístic… res a veure. Moltíssims guies i treballadors tailandesos cercant turistes amb un cartell amb el seu nom escrit igual com si fos a l’arribada d’un aeroport. A més, globalització per tot arreu: Mc Donald’s, Burguer King’s…. de tot i més.

Nosaltres, però, anem a la nostra i ens dirigim cap a l’hostal que hem trobat amb millor relació qualitat/preu i que queda una mica més apartat de tot el centre. Com a Railay, aquí també és fàcil trobar bastants micos enmig del carrer. No fan res, però vigila les teves pertanences, ja que en un moment despistat et poden agafar qualsevol cosa!

· Guesthouse a phi phi island

L’hostal es diu Coco’s Guesthouse, són unes habitacions amb bany privat i aire condicionat que per un preu de 824 thb (uns 20 €) l’agafem per dues nits.

Perquè dues nits?, doncs perquè el dia que arribem pinta malament, està gris i amb moltes probabilitats de pluja i ens agradaria fer el Tour per les illes amb bon dia, així que esperarem a fer-lo l'endemà.

· El centre de phi phi island

Així doncs, com que fa mal dia, ens disposem a visitar el poble, un laberint de carrers plens de comerços i restaurants que estan enfocats únicament per el turista. Botigues de souvenirs, roba, sabates, ulleres, restaurants i caixers ATM. També està ple d’oficines de viatges per a reservar tours, tiquets per ferris, entrades, hotels…

· Ton Sai beach i Loh Dalum Beach

Fem un passeig per Tonsai Beach i travessem un carrer curt que connecta directament amb la platja Loh Dalum Beach. Les dues platges són llargues, de sorra blanca i precioses, però amb el mal dia que fa no són tant captivadores. Així i tot, ens aturem a un Pub que hi ha a tocar de la sorra de Loh Dalum Beach anomenat Ibiza Pool Party i fem una cervesa i un suc natural. L’accés és gratuït i et pots banyar a la piscina escoltant música. Sens dubte un bon lloc per a qui vulgui sortir de festa més entrada la nit. Per cert, només obert els dimarts, dijous i dissabtes!

Les dues platges tenen en comú l’efecte de la marea, cap al capvespre, que fa abaixar el nivell del mar i les barques típiques queden exposades i atrapades a la sorra.

Galeria fotos

Ja al capvespre i abans de sopar, visitem dues o tres oficines de viatges que hi ha pels carrers de l’Illa per a comparar preus i reservar per l’endemà, el tour de Mig dia que ens portarà a Ko PhiPhi Lee, imprescindible fer aquest tour ja que es visiten punts molt interessants com les viking caves, shark points, el lagoon de phi phi o Maya Bay, la famosa platja de la película The Beach, de Leonardo DiCaprio.

El millor preu que trobem per al Tour de mig dia és de 1200 thb els dos (uns 25€).

Phi Phi Island, Tailandia, Caraalvent.cat

· Despeses del dia

La despesa total del dia ha sigut de 1949 thb que equival a 53 € els dos:

  • 824 thb Hostel
  • 276 thb Dinar
  • 99 thb Compra súper
  • 370 thb Sopar
  • 160 thb Birres

Fins demà! Demà ens espera el segon día a Phi Phi Island amb el tour a Ko Phi Phi Lee.

Ani&Xevi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *