Consells per a viatjar a Tailàndia

Aquest espai el creem per a explicar una mica els consells que creiem podem donar a causa de les diverses situacions que ens hem anat trobant al nostre viatge per Tailàndia.

> Les Negociacions

  • Negociar sempre que no hi hagi el preu marcat i sempre que siguin venedors ambulants, paradetes… Si et demanen 300 thb, demanar directament la meitat (150 thb) o 100 thb. Et diran que no i el que has de fer és marxar. Si realment poden pel preu que has ofert, et diran que okay quan estiguis marxant. Si, per contra, no et diuen res i et deixen marxar, és que realment era un preu massa baix.
  • No negociar mai a les botigues comercials i amb el preu marcat.

> Consells sobre els diners

  • Targeta de crèdit sense comissions. Súper important. Nosaltres, per a no anar amb molt efectiu, vam haver d’anar traient “cash” dels caixers ATM i per a cada retirada, el mateix caixer es queda 220 thb (6 €) i el plus que el teu banc et tregui per a fer la conversió de la moneda + ser un caixer d’un altre país. A nosaltres, CaixaBank, en una retirada de 200 € ens va treure 17 € de comissió. I sumant totes les retirades hem gastat uns 70 € només en comissions. Una autèntica barbaritat. Per tant, recomanem abans de fer el viatge, sol·licitar targetes com N26 o Revolut, que permeten fins a 4 retirades gratuïtes al mes en caixers estrangers.

> Targeta Sim

  • Comprar una targeta Sim, que en el cas nostre, en vam trobar una per 249 thb (uns 7 €), amb 30 gb i de 30 dies. És important perquè tenir-la i disposar d’internet et permet en qualsevol moment buscar informació, buscar hotels, mapes… Això si, no agafeu la primera targeta Sim que us ofereixen venedors o a l’aeroport. A un “simple” supermercat com és el Seven 7 que trobareu a tot arreu, n’hi ha a preu normal.

Si voleu comprar la targeta abans del viatge, a continuació us deixem un proveïdor o clicant la imatge inferior:

Sim Card Europe

> Consells sobre els Allotjaments

  • Cercar per Booking i no reservar l’hotel/hostal que et vols allotjar i només mirar la ubicació i quin preu/nit marca. Anar-hi directament. La majoria de casos us diran un preu inferior al de Booking i, en el cas que no sigui així, allà mateix reserveu amb Booking i li dieu i cap problema.

> Els Vols

  • Agafar els vols sense escales o les mínimes possibles. Ens hem trobat que ens posen pegues i ens fan endarrerir per simples verificacions i perquè els estranya que volis a “x” destinació per a fer escala. Nosaltres encara ens preguntem el perquè.

Esperem que aquests consells us serveixin! Bon viatge!

Ani&Xevi

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *